Tagrens

​Kunne du tænke dig at give dit tag en opfriskning, og leder du efter et alternativ til en tagudskiftning?

Få renset dit tag for mos og alger​

​Kunne du tænke dig at give dit tag en opfriskning, og leder du efter et alternativ til en tagudskiftning? Så kan en grundig tagrens, eventuelt kombineret med en tagmaling, være den helt rette løsning for dig, og det kan vi hos Odense Tagrens og Miljøblæsning hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring inden for både tagrensning og maling af taget, og vi står også klar til at hjælpe dig med at holde taget på din bygning pænt og rent.

​Vi kører blandt andet ud til kunder i Odense, Svendborg og omegn samt alle andre steder på Fyn, så har du en opgave til os, kommer vi gerne en tur forbi din adresse.

​Sådan udfører vi en rensning af tag

Inden vi går i gang med en tagrensning, starter vi med at gennemgå taget, så vi sikrer os, at der ikke er defekte taghætter eller tagplader. Herefter går vi i gang med selve tagrensningen, som foregår med en rensekasse, der vasker taget ned med højtryk.

​Det vand vi bruger går gennem tagrenderne og ned i vores filteranlæg, så vi kan skåne miljøet for de produkter, vi bruger til at udføre tagrensningen.

Vi ønsker en så miljørigtig løsning som muligt uden at gå på kompromis med resultatet.

​Efter endt tagrensning, hvor vi fjerner alger, mos og lignende, giver vi taget en algebehandling, som sikrer, at alle spor fra mos og alger dræbes. Det betyder, at dit tag vil kunne holde sig pænt og rent i længere tid.​

​Til slut kan vi tilbyde at male taget, så du både får et helt rent og næsten nyt tag.

Hvad koster tagrens?

Vi tilbyder en billig pris på tagrens, der blandt andet afhænger af:

  • ​Hvor stort dit tag er
  • Om vi først skal reparere defekte tagplader, tagryg eller lignende
  • Om du ønsker en efterfølgende algebehandling
  • Om du ønsker en efterfølgende tagmaling​

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte os.​