Algebehandling

​Et nyt tag kan efter få år se gammelt og træt ud.

Algebehandling af tag fjerner alger og mos fra taget

​Et nyt tag kan efter få år se gammelt og træt ud. Det skyldes at der, grundet det danske vejr, dannes mos og alger på tag, som ødelægger taget og forkorter levetiden.

​Hos Odense Tagrens og Miljøblæsning ApS tilbyder vi algebehandling af tag til kunder i og omkring Odense og Svendborg samt på resten af Fyn.

​Hvad er algebehandling?

En algebehandling af tag er en behandling, som fjerner alger fra taget og forlænger tagets levetid. Behandlingen udføres ved at taget sprøjtes med et algemiddel, som dræber alger og mos. Når algemidlet er trængt ind og har dræbt alger og mos, vil vind og regn klare resten. Vi benytter naturligvis et algefjerner-middel til algerens, som er miljøvenligt og godkendt.

Vores priser finder i indenunder algepakker…

​Hvornår ser man det endelige resultat af algebehandling?

Hvornår det endelige resultat af behandlingen kan ses varierer alt efter, hvor kraftig en vækst af alger og mos, der er tale om. Er der tale om en kraftig vækst, kan der gå nogle måneder, før resultatet kan ses.

I nogle tilfælde kan en rensning af tag være en bedre løsning, da slutresultatet vil være bedre. Dette er en vurdering, som vi foretager og tager en dialog med dig omkring.

​En algebehandling af tag klares på et par timer, hvis der er tale om en almindelig størrelse hustag. Vi kan bl.a. også tilbyde professionel facaderens eller fliserens, hvor vi fjerner mos og alger på fliserne.

Kontakt os og hør mere om algebehandling af tag

Ønsker du at høre mere om vores algebehandling af tag og dine muligheder for at få renset dit tag hos os, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Ring på telefon 77 34 43 40 eller skriv til vores e-mail info@odense-tagrens.dk, så kontakter vi dig.​