Garanti

Vi bryster os af, at det arbejde, vi udfører, er af højeste kvalitet til en fornuftig pris.

Op til 8 års garanti

Vi bryster os af, at det arbejde, vi udfører, er af højeste kvalitet til en fornuftig pris. Selvom vores priser er konkurrencedygtige, går vi ikke på kompromis, hvad angår din garanti for et veludført stykke arbejde.

​Når du vælger os til netop din opgave, er du sikret en garanti på op til 8 år. Vi tilbyder 5-8 års garanti uden at blinke med øjnene, da vores mangeårige erfaring og grundige håndværk giver et tilsvarende resultat, og du har faktisk mulighed for at få helt op til 8 års garanti på din tagmaling*

Garantien vurderes af vores tagmaler ud fra flere parametre og såfremt det ønskes, kan vi sende et garantibevis med start og slut dato efter udført behandling. Dog, kan vi altid slå dig op i vores system, skulle der være brug for det 🙂

​Konstaterer du indenfor garantiperioden fejl eller mangler ved arbejdet, som vi har udført på dit tag, så skal du ikke tøve ét sekund med at kontakte os. Jo før vi kan få dig gjort tilfreds igen, jo bedre.

Odense Tagrens skal være kendt for veludført arbejde, god garanti og en service, der ikke kan sættes en finger på. Skulle vi under arbejdet med dit tag forvolde en skade ved et uheld, så er vi selvfølgelig dækket ind med de nødvendige forsikringer.

​Garanti og tryghed er altid en del af prisen, når vi udfører opgaver hos vores kunder.

​*For at være dækket af vores garanti kræver det, at du sørger for løbende vedligeholdelse af taget. Dette indebærer enten en 1-årig eller en 2-årig algebehandling af taget igennem os,

​For at kunne opnå 8 års garanti kræver det dermed, at taget har fået mindst 4 algebehandlinger udført af kun vores virksomhed og ingen andre virksomheder. Vi kan nemlig risikere, at de ikke bruger et godkendt mærke til behandlingen.

Har du spørgsmål omkring vores garanti, er du meget velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 77 34 43 40 eller sende en mail til info@odense-tagrens.dk.