Decra tag

Taget med 60 års erfaring og 40 års garanti.

Decra® CLASSIC – ståltag

Decra CLASSIC taget med 60 års erfaring og 40 års garanti

Decra® CLASSIC er kendetegnet ved stålets styrke. Samtidig giver den specielle Magnelis/Optigal ZM250 (Zink-Aluminium-Magnesium) belægning en uovertruffen holdbarhed. De forskellige farver er alle valgt ud fra nordiske byggetraditioner. Ståltagpladerne er fremstillet af en base af galvaniseret stål, aluminium, magnesium og stengranulat som gør de miljøvenlige stålplader næsten 100% genanvendelige.

​Decra® ELEGANCE – en levende løsning

Decra ELEGANCE forener det stilrene, det elegante og robuste. Den blanke og rene overflade giver liv, kontrast og et eksklusivt udseende. Den matte overflade er tilpasset og er i harmoni med omgivelserne og danske bygge traditioner.

​Den slagfaste pulverlakering giver Decra ELEGANCE robusthed – og det giver vi 30 års garanti på.

​Produktet er udviklet med det klassiske design. Den specielle aluzinkbelægning giver en uovertruffen holdbarhed. Tagpladerne er produceret af galvaniseret stål og aluzink som gør de miljø venlige plader næsten 100 % genanvendelige.​

Ståltag med 40 års garanti

Med Decra® CLASSIC er du helt enkelt sikret et produkt der opfylder alle de krav man kan stille til et moderne tag. Du er sikret et livslangt og smukt tag med 40 års garanti.

Let og hurtigt at montere et Decra ståltag

Decra® er hurtigt at montere. Tagpladerne vejer meget lidt og stålpladens størrelse gør håndtering og skærearbejde nemt. Endvidere er vindforhold ikke så afgørende for montagen. Ligeledes er tilbehørsprogrammet overskueligt og enkelt.

​Et stærkt ståltag med stærke egenskaber

Decra® CLASSIC kan klare alle vejrsituationer.

​Ekstrem kulde og varme, høj fugtighed, hagl og storm. Selv ved den danske vestkyst klarer Decra CLASSIC sig bedre end noget andet stålprodukt. Decra CLASSIC er beskyttet af Magnelis/OptigalTM aluzinc, som er en speciel blanding af zink, aluminium og magnesium. Det gør Decra CLASSIC korrosionsmæssig 2-4 gange stærkere end et normalt galvaniseret ståltag.​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 77 34 43 40 eller sende en mail til info@odense-tagrens.dk.