Eternittag

​Skal der lægges nyt tag på huset?

Lægning af nyt eternittag på huset​

​Skal der lægges nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. Hos Odense Tagrens ApS har vi nemlig mange års erfaring inden for tagudskiftning, renovering af tag samt lægning af nyt eternittag og andet tagarbejde.

Vi lægger blandt andet nyt tag på huset for private boligejere i blandt andet Odense, Svendborg og på resten af Fyn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet.

​Derfor bør du vælge et eternittag

Et eternittag er i dag et af de mest populære tagtyper herhjemme, og det skyldes flere ting.

​Først og fremmest er der tale om et miljøvenligt tag, der er modstandsdygtigt over for angreb fra blandt andet råd og svamp. Det er med andre ord et tag, der kan holde i rigtig mange år.

Samtidig er det et forholdsvist billigt tag, der ikke kræver den store vedligeholdelse.

Hvad koster et nyt eternittag?

Vores priser på et nyt eternittag afhænger blandt andet af, hvor stort et tag der skal lægges, og om vi først skal pille det gamle tag ned, eller om det allerede er gjort.

​Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilken type tag der skal lægges. Er der for eksempel tale om eternit, decra, tagpap eller noget helt fjerde?

​Vi tilbyder lægning af eternittag på dit hus, dit sommerhus eller din garage til en billig pris. Kontakt os på telefon 77 34 43 40 eller e-mail info@odense-tagrens.dk for et uforpligtende tilbud.​