Tagrenovering

Vi tilbyder alle former for tagrenovering.

Tagrenovering udføres professionelt

Hos Odense Tagrens ApS tilbyder vi alle former for tagrenovering lige fra tagrens og tagmaling til at lægge nyt tag såsom nyt eternittag.

​Vi tilbyder blandt andet renovering af tag til en fordelagtig pris hos kunder i vores eget lokalområde på Fyn, herunder blandt andet i Odense, Svendborg og omegn, men vi udfører også gerne tagreparation hos kunder i resten af landet.

​Du forlænger tagets levetid med løbende vedligeholdelse såsom tagrens, men før eller siden bliver det nødvendigt med en større tagrenovering eller ligefrem et nyt tag.

​Billigere med tagrenovering end en ødelagt tagkonstruktion

Taget udgør en væsentlig del af husets skal, men det er ofte overset. Måske fordi vi ikke kigger på det så tit, og måske fordi det ikke er helt billigt med en tagrenovering, men ikke desto mindre kan det blive dyrt at udsætte en reparation af tag.

Selv mindre utætheder eller uhensigtsmæssige revner kan føre til omfattende skader på taget og hele tagkonstruktionen. Derfor skal taget jævnligt efterses, og på et tidspunkt bliver en tagrenovering billigere på sigt.

​Vi lægger gerne et nyt eternittag, decratag eller andet tagmateriale, og det giver jer en anledning til at få udført en moderne tagisolering og måske også til at skifte farve og materialer. Det kan især være fordelagtigt, hvis taget er beklædt med tagpap eller lignende.

Kontakt os for at få et uforpligtende tagtilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering, og vi kommer gerne ud på en gratis og uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter jeres ønsker og behov.

​Du kan ringe til os på telefon 77 34 43 40 eller skrive til e-mail info@odense-tagrens.dk for at aftale nærmere eller for at indhente information omkring vores priser.