Facaderens

Vi har den rette erfaring til at rense din facade effektivt.

Facaderens giver din facade et nyt look

Er facaden på huset blevet nedslidt, eller ønsker du at give huset et frisk nyt look, så kan en facaderens være løsningen, og det kan vi hjælpe dig med.

​Vi har den rette erfaring til at rense din facade effektivt

Hos Odense Tagrens og Miljøblæsning har vi mere end ti års erfaring inden for facaderens, fliserens og vores andre arbejdsområder. Vi kan vores kram, som vi udfører i højeste kvalitet til en fordelagtig pris. Vores priser ligger faktisk fra kun 40 kr. pr. kvadratmeter ved mindst 50 kvadratmeter!

Vores virksomhed er beliggende i Odense, men vi kører gerne ud til kunder på hele Fyn, der har behov for en gennemgående facaderensning.​

Vi tilbyder rensning af din facade til en konkurrencedygtig pris, og vi giver også fem års garanti på det udførte arbejde. Du kan læse mere om vores garanti her.

Kontakt os og hør mere om facaderens

Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du at høre mere om vores rensning af facade, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, når vi ved lidt mere om den.

​Du kan enten ringe til os på telefon 77 34 43 40, eller du kan skrive til vores e-mail info@odense-tagrens.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​