Tagmaling

Tagmaling udføres typisk af en tagmaler i forlængelse af tagrensning.

Tagmaler tilbyder tagmaling i forlængelse af tagrensning

Tagmaling udføres typisk af en tagmaler i forlængelse af tagrensning. Når rensningen er færdiggjort, vil det være en mulighed at male taget.

​Som nævnt i beskrivelsen af tagrens, så tilbyder eller udfører vi ikke maling af dit tag, hvis ikke det giver værdi for dig, eller vi kan stå inde for det færdige resultat. Du risikerer derfor aldrig at ende med et ”sminket lig” af et tag.

​Tagmaling forlænger levetiden på dit tag betragteligt – faktisk helt op til 20 år. Denne løsning er billig sammenlignet med løbende reparationer eller udskiftning af hele taget. En tagmaling koster kun fra 90 kr. pr. kvadratmeter (inkl. moms).

​Beskyttelse og længere levetid på dit tag er én ting. Det færdige resultat har også den fordel, at det ser rigtig flot ud. Dit tag bliver som nyt at se på, og det løfter hele husets look og kan i nogle tilfælde hæve værdien af dit hus, hvis du står og skal sælge.

​Vi udfører også tagrenovering, hvis der er behov for det.

​Processen når vi påbegynder malingen af dit tag

Ofte sker tagmalingen dagen efter rensningen, så det første vi gør er at rengøre dit tag for blade og andet snavs, så det perfekte resultat kan opnås.

​Kanter ved gavl og skorsten afdækkes, og malerarbejdet i disse områder udføres med håndkraft. Vi bruger håndkraft til denne del af arbejdet, så det sikres, at dit nymalede tag fremgår med flotte kanter omkring skorsten og gavl.

​Det er vigtigt, at kanterne får tilpas med maling, så der lukkes af, og de dermed er mindre sårbare over for naturens påvirkning.

​Resten af taget sprøjtemales. Vi maler, indtil taget er mættet, og resultatet er så godt som overhovedet muligt. Prisen, vi giver på tagmalingen, inkludere tagrensning og efterfølgende algebehandling, samt to lag maling. Hvis dit tag har en kraftig rød farve og du ønsker det sort, kan vi i nogle tilfælde vurderer, at det skal have et ekstra lag maling.

​En komplet rensning og tagmaling tager to til tre dage. Når vores tagmaler er færdig, vil der ikke være spor efter os. Det eneste der er tilbage er dit flotte ”nye” tag.

​Vi er så sikre på, at arbejdet, vi udfører, er af højeste kvalitet og vi giver derfor lang garanti, Læs mere HER.. Vi kører ud til kunder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn, samt flere steder i Jylland.

Før og efter

Et eternittag kan også blive som nyt med en rolig og kærlig hånd​​

Et betontag holder dit hus sikkert og trygt

Kontakt vores tagmaler og få en pris på tagmaling

Kontakt os på telefon 77 34 43 40 eller e-mail info@odense-tagrens.dk for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.