Hulmursisolering

Denne slags isolering på et gammelt hus gør en stor forskel.

Hulmursisolering på hele Fyn

Har du et gammelt hus, som er bygget før midten af 1970’erne, så er der en ret stor sandsynlighed for, at din hulmur trænger til isolering. Hvis der mangler hulmursisolering, betyder det, at varmen ikke bliver i huset. Det har en negativ effekt på både din pengepung og miljøet. Denne slags isolering på et gammelt hus gør en stor forskel. Det mindsker risikoen for skimmelsvamp og fugtskader.

Vi rådgiver professionelt om hulmursisolering

Hos Odense Tagrens udfører vi både hulmursisolering, efterisolering, vægisolering og facadeisolering. Vores fagfolk kan klare lige præcis det, din hulmur, facade eller bolig har brug for. Vi rykker primært ud til private og erhvervskunder på hele Fyn. ​

​​Herunder kan du se de mange gode grunde til, at du skal hulmursisolere dit hus:

  • ​Din varmeregning bliver mindre, fordi der holdes på varmen
  • Dit hus bliver mere værd, fordi det er velisoleret og sundt
  • Dit energiforbrug effektiviseret, og du mindsker belastningen på miljøet
  • ​Indeklimaet forbedres, når din hulmur er isoleret​

Det tager ikke lang tid at udføre en hulmursisolering. Det giver heller ikke dit hus synlige spor. Isoleringen holder i mange år, så facaden på din bygning er flot i lang tid efter processen.

Ring gerne, når du har spørgsmål

Vi rådgiver gerne om isoleringen, og vi giver gerne en billig pris på dit projekt. Ønsker du et gratis tilbud, skal du blot ringe til os på telefon 77 34 43 40 eller skrive en mail til info@odense-tagrens.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig og tager en snak om løsninger og priser.