Fliserens

Vores fliserens fjerner snavs, mos og flisepest, og vi slutter altid af med en grundig flise-imprægnering.

Før og efter

Vi får renset dine betonsten og får dem til at se ud som nye.

Professionel fliserens og imprægnering af fliser

Hos Odense Tagrens ApS tilbyder vi rensning af fliser samt facaderens og tagrens for kunder i blandt andet Odense, Svendborg samt på resten af Fyn, men vi kører gerne ud til kunder i hele landet. Vores fliserens fjerner snavs, mos og flisepest, og vi slutter altid af med en grundig flise-imprægnering.

​Få en næsten ny flisebelægning med rensning af fliser

Udendørs flisebelægninger bliver påvirket af vejret, ligesom facader og tage. Dertil kommer, at en flisebelægning er mere modtagelig for eksempelvis alger end en skrå eller lodret flade. Vi tilbyder fliserensning til konkurrencedygtige priser, og samtidig får vi næsten fliserne til at ligne en nylagt belægning. Vi benytter miljørigtige produkter til vores fliserens samt effektiv højtryksrens.

Desuden udfører vi flisebehandlingen hurtigt. Det kan være en formiddag, mens du er på arbejde, så du vender hjem til en frisk og flot flisebelægning.

​Vi afslutter enhver rensning af fliser med en solid flise-imprægnering, så fliserne bliver mere modstandsdygtige over for flisepest, alger og mos. Dermed kan fliserne holde sig flotte i længere tid, før det bliver nødvendigt med en ny afrensning af fliser.

Fliserens u. imprægnering: 60 kr. pr. m2 ekskl. moms
Fliserens m. imprægnering: 70 kr. pr. m2 ekskl. moms

Minimum m2: 60 m2

Ovenstående er vores standard priser. Hold øje med vores tilbud på Facebook eller send os en mail på info@odense-tagrens.dk for et uforpligtende tilbud med en skarp pris!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fliserens

Kontakt os på telefon 77 34 43 40 eller på e-mail info@odense-tagrens.dk for at få et uforpligtende tilbud på fliserens.