Loftisolering

Har dit hus en god isolering fra top til bund?

Loftisolering på hele Fyn

Har dit hus en god isolering fra top til bund? Hvis ikke du har en god isolering af loft, bliver dit hus meget koldt om vinteren og meget varmt om sommeren. Med loftisolering vil indeklimaet og temperaturen balancere bedre, og du vil opleve en bedre komfort i din bolig.

​Vi rådgiver dig til den rigtige loftisolering for din bolig

​Hos Odense Tagrens foretager vi isolering af loft for private og erhvervskunder på hele Fyn. Vores isolatører er fagfolk, som altid arbejder effektivt og professionelt. Vi tilbyder forskellige løsninger på isolering af loft. Nogle gange er metoden billig, men vi anbefaler altid, at du vælger den mest energieffektive og holdbare løsning.

​Med loftisolering undgår du kuldebroer. Granulatisolering er godt ved isolering af loft i nybyggeri og efterisolering. Her bliver isoleringen tæt omkring rørene og imellem spær. Herunder kan du se hvilke materialer til loftisolering, vi bl.a. arbejder med:

  • Papiruld
  • Glasuld
  • Træfiber
  • ​Mineraluld

Kontakt Odense Tagrens i dag

Du sidder sikkert med spørgsmål omkring priser på isoleringen. Du er meget velkommen til at kontakte os, når du skal bruge en isolatør til isolering af loft. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt. Kontakt os på telefon 77 34 43 40 eller skriv en mail til info@odense-tagrens.dk.​