Støvfri sandblæsning

Vi har det rette sandblæsningsudstyr til at kunne udføre enhver opgave indenfor støvfri sandblæsning.​

Støvfri våd-sandblæsning af både, køretøjer og meget andet

​Har du brug for at få sandblæst din bil, båd eller måske din facade, men er du træt af, at det medfører en række støvgener? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Odense Tagrens og Miljøblæsning ApS udfører vi nemlig støvfri sandblæsning for private kunder såvel som erhverv i bl.a. Odense og Svendborg samt på hele det øvrige Fyn. Vi kan stå for støvfri sandblæsning af både store og små emner.

​Vi kan bl.a. tilbyde støvfri sandblæsning af:

  • Båd
  • Skibe
  • Auto
  • Landbrugsmaskiner
  • Entreprenørmaskiner
  • Facader
  • Mange andre emner

Vi har det rette sandblæsningsudstyr til at kunne udføre enhver opgave indenfor støvfri sandblæsning.​

​Våd-sandblæsning er lig med næsten støvfri sandblæsning

Våd-sandblæsning foregår ved, at man blander et slibemiddel og vand i en beholder under tryk. På den måde bliver sandblæsningen mere effektiv, og samtidig bliver den traditionelle støvgene, der er i forbindelse med sandblæsning, elimineret.

Ved at benytte sig af våd-sandblæsning bliver din slibning luftbåren, og den vil derfor være støvfri efter omkring seks meter.

​​Hvad koster sandblæsning?

Prisen på støvfri våd-sandblæsning afhænger hovedsageligt af, hvor stort et emne du skal have sandblæst, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Derfor udarbejder vi gerne en konkret pris til dig på din opgave, når vi kender til omfanget af den.

Kontakt os for et tilbud på støvfri sandblæsning

Uanset om du har behov for en facaderensning, eller om du har en anden type overflade, du kunne tænke dig at få sandblæst, så hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan ringe til os på telefon 77 34 43 40 eller skrive til vores e-mail info@odense-tagrens.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på støvfri sandblæsning.