Sodablæsning

Vi tilbyder en grundig nedrensning.

Sodablæsning til grundig og effektiv afrensning af overflader​

Skal du have udført en grundig rensning af din facade, dit murværk, træværk eller noget helt andet, så kan vi hos Odense Tagrens og Miljøblæsning varetage opgaven. Vi tilbyder en grundig nedrensning ved hjælp af sodablæsning i blandt andet Odense, Svendborg og andre omkringliggende områder. Vi kører dog også gerne ud til kunder på hele det øvrige Fyn.

​Hvad er en sodablæsning?

Sodablæsning er en miljøvenlig og meget skånsom rensemetode, hvor sodapulver via trykluft bliver blæst ud på den overflade, du gerne vil have renset. Sodablæsning er en særlig effektiv metode til rensning af blandt andet:

  • Facader
  • Murværk
  • Træværk
  • Metal
  • Glasfiber
  • Beton​

Typisk bruges denne form for afrensning, inden der bliver udført enten murer- eller malerarbejde, idet de pågældende overflader bliver renset for både gammel maling, rust, lak og fedt. Denne afrensningsmetode kan blandt andet også bruges til fjernelse af graffiti og lignende.​

Miljøvenlig rensning

Sodablæsning er en skånsom afrensningsmetode, der samtidig også er utrolig miljøvenlig. Den er hverken skadelig for mennesker eller dyr, ligesom den heller ikke er skadelig for miljøet. Faktisk er anvendelse af kemi slet ikke nødvendig i forbindelse med en sodablæsning.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om sodablæsning, hvordan det foregår, eller hvilke materialer vi kan afrense for dig, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi har stor erfaring inden for sodablæsning, som vi udfører for kunder på hele Fyn. Det er skånsom, utrolig effektiv og ikke mindst meget miljøvenlig afrensningsmetode, som blandt andet er velegnet, hvis du for eksempel efterfølgende skal have udført malerarbejde.​