​✓  Gratis tagtjek

​✓  Garanti

​✓  Gratis prøve på fliserens

Tagrenovering udføres professionelt

Hos Odense Tagrens ApS tilbyder vi alle former for tagrenovering lige fra tagrens og tagmaling til at lægge nyt tag såsom nyt eternittag eller tegltag.

Vi tilbyder blandt andet renovering af tag til en fordelagtig pris hos kunder i vores eget lokalområde på Fyn, herunder blandt andet i Odense, Svendborg og omegn, men vi udfører også gerne tagreparation hos kunder i resten af landet.

Du forlænger tagets levetid med løbende vedligeholdelse såsom tagrens, men før eller siden bliver det nødvendigt med en større tagrenovering eller ligefrem et nyt tag.

Billigere med tagrenovering end en ødelagt tagkonstruktion

Taget udgør en væsentlig del af husets skal, men det er ofte overset. Måske fordi vi ikke kigger på det så tit, og måske fordi det ikke er helt billigt med en tagrenovering, men ikke desto mindre kan det blive dyrt at udsætte en reparation af tag.

Selv mindre utætheder eller uhensigtsmæssige revner kan føre til omfattende skader på taget og hele tagkonstruktionen. Derfor skal taget jævnligt efterses, og på et tidspunkt bliver en tagrenovering billigere på sigt.

Vi lægger gerne et nyt eternittag, tegltag eller andet tagmateriale, og det giver jer en anledning til at få udført en moderne tagisolering og måske også til at skifte farve og materialer. Det kan især være fordelagtigt, hvis taget er beklædt med tagpap eller lignende.

Kontakt os for at få et uforpligtende tagtilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering, og vi kommer gerne ud på en gratis og uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 77 34 43 40 eller skrive til e-mail info@odense-tagrens.dk for at aftale nærmere eller for at indhente information omkring vores priser.

Ønsker du et gratis tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​TØMRERARBEJDE!

Vi udfører også tømrerarbejde. Store og små opgaver udføres i bedste kvalitet, til en fordelagtig pris.

SPAR PÅ UDGIFTERNE!

Arbejde udført af Odense Tagrens forlænger dit tags levetid – Til den rigtige pris!

VI OVERHOLDER AFTALER!

En aftale med os kan du regne med. Vi er effektive og kan udføre din opgave indenfor nærmeste fremtid.

GOD KVALITET!

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket kan ses på de opgaver vi udfører.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Anmeld Håndværker​

Firma

Odense Tagrens ApS

CVR: ​ 37655295

Åbningstider

 Man - Lør fra 08:00​

 Søndag: Lukket

Kontakt

Telefon: 77 34 43 40  tele

E-mail: info@odense-tagrens.dk  mail

Åbningstider: Man - Lør fra 08:00