​✓  Gratis tagtjek

​✓  Garanti

​✓  Gratis prøve på fliserens

​Rensning af fliser og flise-imprægnering

Hos Odense Tagrens ApS i Odense tilbyder vi rensning af fliser samt facaderens og tagrens for kunder i hele landet. Vores rensning af fliser fjerner snavs, mos og flisepest, og vi slutter altid af med en grundig flise-imprægnering.

Alt dette til en fordelagtig pris, der starter ved kun 40 kr. pr. kvadratmeter (min. 50 kvadratmeter).

Få en næsten ny flisebelægning med rensning af fliser

​Udendørs flisebelægninger bliver påvirket af vejret, ligesom facader og tage. Dertil kommer, at en flisebelægning er mere modtagelig end en skrå eller lodret flade.

Vi tilbyder rensning af fliser til konkurrencedygtige priser, og samtidig får vi næsten fliserne til at ligne en nylagt belægning. Vi benytter miljørigtige fliserens og effektiv højtryksrens. 

Desuden udfører vi flisebehandlingen hurtigt. Det kan være en formiddag, mens du er på arbejde, så du vender hjem til en frisk og flot flisebelægning.​

Vi afslutter enhver rensning af fliser med en solid flise-imprægnering, så fliserne bliver mere modstandsdygtige over for flisepest, alger og mos. Dermed kan fliserne holde sig flotte i længere tid, før det bliver nødvendigt med en ny afrensning af fliser.

Kontakt os på telefon 77 34 43 40 eller på e-mail info@odense-tagrens.dk for at få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser.​

​Vi får renset dine betonsten og for dem til at ligne som nye

BETONSTEN - FØR/EFTER

Glem alt om at få lagt nye fliser og at få kørt de gamle væk. Fliserens koster en brøkdel af, hvad nye fliser og belægningsarbejde koster.

BETONSTEN - EFTER/FØR

Ved fliserens kommer vi helt i dybden, og dine fliser vil fremstå nærmest nye. Stort set alt snavs forsvinder inklusive flisepest. 

BETONSTEN - FØR/EFTER

Fliserne kan få en forebyggende omgang algebehandling eller imprægnering for at beskytte fliserne efter afrensningen.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Anmeld Håndværker​

Firma

Odense Tagrens ApS

CVR: ​ 37655295

Åbningstider

 Man - Lør fra 08:00​

 Søndag: Lukket

Kontakt

Telefon: 77 34 43 40  tele

E-mail: info@odense-tagrens.dk  mail

Åbningstider: Man - Lør fra 08:00